Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Defective tekee hidasta muuttoa uuteen osoitteeseen -> vahtipossu.org/defe
Näitä sivuja ei enää päivitetä aktiivisesti.
 

Cafino

© Daisyree Bakker CC BY-NC 2.0

Nimi Cafino Omistaja Juulia VRL-12454
Kutsumanimi Kaffi Kasvattaja evm
Rotu trakehner Syntymäaika 01.01.2016*
Säkä 169 cm Rekisterinumero VH16-021-0376
Sukupuoli ori Koulutustaso Grand Prix
Väri tummanruunikko Painoitus kouluratsastus

*ikääntyy satunnaisesti, nyt 5-vuotias

Preferent (58%)

Kuvaus

C

Sukutaulu

i. Picasso, evm
trak, 170 cm, m
ii. Mozart iii.
iie.
ie. Popcorn iei.
iee.
e. Cretar, evm
trak, 167 cm,  prn
ei. Fabiano eii.
eie.
ee. Candy eei.
eee.

i. Cafinon isä Picasso on tyypillinen vanhan linjan saksalaishevonen. Se on raskasrakentiesempi, kuin mihin ehkä nykyän olemme tottuneet. Raskaammasta rakenteestaan huolimatta oriilla oli hienot liikkeet ja erityisesti sen iso ravi ihastutti hevosihmisiä ympäri maailmaa. Ori aloitti kilpailemisen hyvin nuorena, vain nelivuotiaana nuorten hevosten luokissa. Kilpailueläkkeelle jäädessään se oli voittanut lähes kaiken mahdollisen, mitä tuohon aikaan voi vain voittaa. Kilpauransa jälkeen Picasso jäi siitoskäyttöön ja se olikin menestyksensä ansiosta hyvin suosittu siitosori. Ori periyttää jälkeläisilleen upeita liikkeitä ja tulisuutta.

ii. Isänisä Mozart oli Picasson tapaan raskasrakenteinen vanhan linjan trakehnerori. Se polveutuu aikansa parhaista orilinjoista, joka koostuu upeista kouluhevosista. Hiilenmusta Mozart oli huomat 175 senttimetriä korkea. Syvärunkoinen ori oli rakenteensakin puolesta todella isokokoinen ja näyttävä hevonen. Mozart kilpaili seitsemän vuotta Grand Prix -luokissa ennen kuin se loukkaantui ratsastusonnettomuudessa. Onnettomuudesta toivuttuaan ori ei enää kestänyt kilpailukäyttöä, joten se siirrettiin siitoskäyttöön. Mozart periytti jälkeläisilleen selväpäistä luonnetta ja hienoja liikkeitä, joita sen jälkeläiset ovat periyttäneet eteenpäin.

ie. Isänemä Popcorn edustaa niinikään vanhaa trakehnerlinjaa. Sen suku ei ole yhtä menestynyttä kuin Mozartin, mutta sen isälinjasta löytyy muutama hieno periyttäjä. Punauunikko, 165 säkäinen tamma kilpaili pitkän uran Grand Prix -tasolla. Se ei koskaan voittanut mitään suurta, mutta sen radat ja kaudet olivat tulostasoltaan tasaisia. Kilpaurat tamma jätti taakseen 15-vuotiaana, jolloin se siirtyi täysipäiväisesti siitoskäyttöön. Se sai kolme orivarsaa hienoista oreista, jotka perivät emältään selväpäistä luonnetta.

e. Toisin kuin Cafinon isä, sen emä Cretar edustaa uudempaa ja modernimpaa hevoskasvatusta. Sen lähisuvusta löytyy jonkun verran täyttä verta, josta tamma on varmasti perinyt pitkää ja matkaavoittavaa laukka-askelta. Tummanruunikko tamma kilpaili vaihtelevin tuloksin Grand Prix -luokissa sijoittuen parikymmentä kertaa. Tamma ei koskaan päässyt kilpailemaan maailman huippujen ratsastajien kanssa, jotka olisivat varmasti saaneet tammasta enemmän irti. Kilpauransa päätyttyä tamma sai kaksi varsaa, joille on periytynyt emän kaunis väri ja pitkä laukka-askel.

ei. Emänisä Fabiano oli väritykseltään punaiseen vivahtava rautias, jolta löytyi säkäkorkeutta 166 senttimetriä. Fabianon isä oli täysiverihevonen suoraan laukkaradoilta ja emä kevytrakenteinen ruunikko trakehnertamma. Fabiano oli rakenteeltaan kevyt ja pitkäjalkainen, sporttinen ja moderni urheiluhevonen. Se kilpaili kouluratsastuksessa aina intermediate I -tasolle asti. Fabiano ei ollut suvullisesti maailman paras kouluhevonen, mutta sillä oli ykköspalkinnon arvoinen rakenne ja suuri sydän, jolla se valloitti jokaisen ihmisen. Kymmenelle jälkeläiselleen Fabiano periytti kevyttä täysiverimäistä rakennettaan ja laukkaansa sekä suurta sydäntä.

ee. Emäemä Candy oli luonteeltaan yhtä ihana, kuin mitä sen nimi antaa ymmärtää. Se oli väriltään kaunis tumma punaruunikko ja säkäkorkeutta löytyi 164 senttimetriä. Candyn suvusta löytyy toisesta polvesta yksi täysiverinen, mutta muuten sen suku näyttää monen polven ajalta olevan pelkkää trakehnerverta. Candyn suku ei ollut mitenkään superhieno, sieltä ei löydy yhtään hienoa kilpahevosta, mutta sen emälinjasta on tullut monia PSG -tasollakin pärjänneitä kouluhevosia. Candy kilpaili itse aina Grand Prix -tasolle asti. Sillä oli hyvä käynti ja laukka, mutta ne eivät tuonet tammalle menestystä. Se siirrettiinkin kahden GP-kauden jälkeen siitoskäyttöön ja se sai kaikkiaan viisi varsaa, joille tamma periytti hyvää luonnetta.

Jälkeläiset

-

KRJ kisatuloksia

0 sijoitusta joista 0 voittoja

00.00.0000 Paikka KRJ Luokk A 00/00
00.00.0000 Paikka KRJ Luokk A 00/00
00.00.0000 Paikka KRJ Luokk A 00/00
00.00.0000 Paikka KRJ Luokk A 00/00

Päiväkirja

virtuaalitalli • virtuaalihevonen • sim-game stable • sim-game horse

©2018 Defective | virtuaalitalli - suntuubi.com